Моментален број на посетители:
569
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
13 јуни 2019
 

Известување

Од 15.06.2019 година (сабота), почнува да важи  летениот возен ред за линијата CITY TOUR кој предвидува две поаѓања од Порта Македонија и тоа во 11  и во 17 часот.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.