Моментален број на посетители:
461
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ДАВАТЕЛИ НА ЈАВНИ УСЛУГИ Врз основа на член 20-г од Законот за вработени во јавниот сектор, член 37-и од Законот за јавните претпријатија, како и Правилникот...
ЈАВЕН ОГЛАСЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи, член 31 став 1 алинеја 14 од Статуот на ЈСП СКОПЈЕ, член 11...
 
 
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Здраво, Ќе ве молам сега со последното Соопштение кое ЈСП го имаше ( https://www.vecer.press/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0/ и...
Добар ден. Повластениот билет не важи за вонредните студенти. ЈСП Скопје немало такво официјално соопштение до медиумите,...
Дали пакетите од типот на дневен билет ги има и во трговската мрежа или за...
Добар ден. Дневниот билет се валидира исклучиво преку електронски паричник преку опција дадена на валидаторот во...
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.